ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Într-o postare pe Facebook europarlamentarul Maria Grapini  spune că modificarea Constituției pentru definirea căsătoriei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie nu este ceva discriminatoriu și anunță că va merge la referendumul din 7 octombrie. În opinia europarlamentarului,  referendumul privind familia tradițională ține de securitatea națională. 

„Am văzut tot felul de postări legate de referendum: că ne costă prea mult, că îl confiscă Dragnea, că de ce să facem referendum dacă avem Constituție.....

EU VOI MERGE la vot și voi vota DA pentru căsătoria dintre un bărbat si o femeie! Asta nu înseamnă că discriminez pe cineva! Cred in Dumnezeu și căsătoria a fost în credința noastră, intre un bărbat si o femeie! Nimic nu poate fi prea scump atunci cand vorbim de SECURITATEA tării, de conservarea tradițiilor și valorilor românești

Doamne ajută, a scris Maria Grapini pe Facebook.
 
Reamintim că luni Curtea Constituțională a României a decis  că legea de revizuire a Constituției care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie respectă dispozițiile Legii fundamentale privitoare la revizuire.

Potrivit modificării propuse pentru articolul 48 din Constituție, "Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor".