ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europarlamentarul Cristian Terheș a postat pe pagina sa de Facebook, un anunț oficial al FDA și CDC, prin care aceștia susțin că vor investiga reacțiile adverse produse de vaccinuri. Acesta reafirmă în postarea sa, importanța unui stat care să se preocupe de bunăstarea cetățenilor, și care să nu se supună unor interese  dictate de terți. 

Redăm postarea sa mai jos:

„Boosterele bivalente de la Pfizer crează atât de multe accidente vasculare ischemice la cei de peste 65 de ani, încât CDC și FDA din SUA au anunțat public, in acelasi timp, pe data de 13.01.2023 ca investigheaza situatia.

In urma disponibilitatii si utilizarii vaccinurilor imbunatatite (bivalante) COVID-19, CDC Vaccine Safety Datalink (VSD), un sistem de supraveghere aproape in timp real, a identificat criteriile statistice pentru a determina investigatii suplimentare, pentru a stabili daca a existat o problema/risc de siguranta/sanatate privind accidentul vascular cerebral ischemic la persoanele cu vârsta de 65 de ani si peste care au primit vaccinul Pfizer-BioNTech COVID-19, bivalent.”

Investigarea rapida a notificarii din VSD priveste situatia in care persoanele de 65 de ani si peste, care au primit vaccinul Pfizer-BioNTech COVID-19 Bivalent, au fost mai predispuse la a avea un accident vascular cerebral ischemic în primele 21 de zile de dupa vaccinare, comparativ cu 22-42 zile dupa vaccinare”, arata CDC si FDA in comunicatul de presa.
Noutatea acestui comunicat este data atat de faptul ca a fost remis public in acelasi timp de CDC si FDA, cat si de faptul ca precizeaza de la inceput ca aceste doua organisme se preocupa de sanatatea populatiei. Daca, pe un subiect atat de important, cele doua agentii americane au simtit nevoia sa precizeze de la inceput ca sunt preocupate de transparenta si sanatatea populatiei, inseamna ca problema e extrem de grava.

La link-urile de mai jos gasiti cele doua comunicate. Acestea au fost in asa fel scrise incat sa le dea ocazia celor doua agentii sa se exonereze de raspundere ulterior, cand situatia va exploda.

https://www.cdc.gov/.../vac.../safety/bivalent-boosters.html
https://www.fda.gov/.../cdc-and-fda-identify-preliminary...

Va readuc aminte ca boosterele bivalente au fost aprobate fara sa fi fost testate pe oameni inainte, aprobarea dandu-se doar pe datele obtinute dupa testarea lor pe cativa soareci.

https://www.facebook.com/CristianVTerhes/posts/496901402441479
https://www.facebook.com/CristianVTerhes/posts/513202847478001

Am atras atentia de la inceput ca nu poti constrange oamenii sa se injecteze cu asemenea produse medicale ce nu au fost suficient testate si care, fara dubiu, pot cauza grave complicatii, chiar deces. Decizia de a se injecta cu asemenea produse medicale trebuie sa fie doar a persoanei in cauza, care sa decida liber si in deplina cunostinta de cauza. De partea cealalta, rolul statului, prin toate organismele/autoritatile/agentiile de resort, trebui sa se asigure ca orice produs medical pus pe piata este suficient testat, iar populatia corect si complet informata cu privire la toate riscurile.

Din pacate, in cazul acestor injectii, pretins vaccinuri, nimic din toate acestea nu s-a respectat: oamenii au fost constransi sa se injecteze, iar agentiile de stat au esuat in a pune pe prim-plan sanatatea populatiei.
Totul s-a facut cu votul unei majoritati politice, sprijinita de larga participare a presei si ONG-uri, care au pus interesul firmelor si profitul acestora deasupra sanatatii si sigurantei oamenilor.”, A scris acesta pe Facebook.