ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Referendumul pentru familie se putea ține încă de anul trecut, dar clasa politică românească a făcut tot ce a putut pentru a bloca acest demers, în ciuda celor trei milioane de semnături depuse în 2016 la Parlament de Coaliția pentru Familie. 

European Dignity Watch, o organizație internațională cu sediul la Bruxelles, a susținut încă de la început inițiativa Coaliției pentru Familie, criticând, în ultimii doi ani amânarea organizării referendumului și ignorându-se  astfel voința a trei milioane de cetățeni.
 
Într-un mesaj video postat recent, European Dignity Watch, își manifestă din nou sprijinul pentru organizarea referendumului, prin vocea croatei Zeljka Markici.

„Printr-o Inițiativă a Cetățenilor, peste trei milioane de persoane din România și-au exprimat dorința de a avea un referendum asupra căsătoriei. Acesta este cel mai puternic sprijin exprimat vreodată pentru o astfel de inițiativă în istoria modernă a țării - și este prima dată când o inițiativă a cetățenilor a fost folosită în România de la căderea comunismului în 1989. 

Românii au strâns mai mult de trei milioane de semnături, în ceea ce eu numesc cea mai puternică mișcare cetățenească din istoria democratică a țării. Politicienii români au două opțiuni. Fie să respecte aceste voci, să le audă și apoi să le permită cetățenilor să aleagă dacă doresc să protejeze căsătoria între un bărbat și o femeie.

O altă opțiune este să aleagă să aleagă să meargă în direcția politicii lui Ceaușescu și să ducă înapoi România în perioada în care dictatura conducea.
 
Sper că vor alege prima opțiune.”, spune  Zeljka Markici.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews