ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ex premierul britanic, Tony Blair, a declarat la Forumul Economic Mondial că viitoarele vaccinuri vor necesita "doze multiple" și a cerut o "infrastructură digitală" pentru a ști "cine a fost vaccinat și cine nu a fost", informează LifeSiteNews.

„Această problemă are de-a face cu tehnologia și infrastructura digitală. Vreau doar să subliniez cât de important cred că este acest lucru”.

În timpul dezbaterii de la forumul economic mondial globalist World Economic Forum (WEF), "100 Days to Outrace the Next Pandemic" (100 de zile pentru a depăși următoarea pandemie), Blair a spus că "aveți nevoie de date, trebuie să știți cine a fost vaccinat și cine nu a fost. Unele dintre vaccinurile care vor veni pe parcurs vor fi injecții multiple".

Blair a subliniat importanța creării unei "infrastructuri digitale adecvate" pentru a fi pregătiți pentru viitoarele pandemii. "Această problemă are de-a face cu tehnologia și cu infrastructura digitală. Vreau doar să subliniez cât de important cred că este acest lucru."

"Digitalizarea în domeniul sănătății este una dintre marile schimbări", a declarat Blair, adăugând că "ar trebui să ajutăm țările să dezvolte aceste infrastructuri, de care vor avea nevoie cu aceste noi vaccinuri". 

Subiectul discuției a fost modul în care se poate introduce pe piață un vaccin în termen de 100 de zile de la viitoarele pandemii.
 
Directorul general al Pfizer, Albert Bourla, a fost o altă personalitate importantă care a luat parte la sesiune. 

Atât Bourla, cât și Blair au subliniat importanța colaborării strânse între oamenii de știință, companiile farmaceutice și autoritățile de reglementare din domeniul farmaceutic (FDA, EMA etc.) pentru a accelera procesul de introducere pe piață a unui vaccin. 

Directorul executiv al Pfizer a declarat că colaborarea cu autoritățile de reglementare "a decurs magnific de bine" în timpul dezvoltării injecției lor cu ARNm Covid.  

Colaborarea strânsă dintre marile companii farmaceutice și autoritățile de reglementare care ar trebui să analizeze produsele medicale poate fi un motiv de îngrijorare, deoarece există dovezi ale unei posibile coluzii între producătorii și autoritățile de reglementare a produselor farmaceutice.

De exemplu, fostul comisar al Administrației americane pentru alimente și medicamente (FDA) Scott Gottlieb s-a alăturat consiliului de administrație al Pfizer în 2019, la doar câteva luni după ce și-a încheiat mandatul la conducerea FDA. 

Așa-numitele "Dosare Twitter" au dezvăluit că Gottlieb a făcut presiuni asupra Twitter pentru a cenzura informațiile adevărate despre injecțiile Covid, un produs de pe urma căruia compania sa, Pfizer, obține profit. 

Tony Blair, unul dintre cei mai proeminenți susținători ai unui stat de securitate biomedicală, a cerut ca în timpul așa-numitei situații de urgență COVID să se creeze legitimații digitale pentru a urmări "evoluiția bolii".