ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O expertă în pandemii care a lucrat pentru Organizația Mondială a Sănătății (OMS) între 2009 și 2013 și-a exprimat, într-un interviu acordat unui site de știri norvegian, îngrijorarea că injecțiile Covid nu sunt deloc vaccinuri, ci, mai degrabă, „un experiment biotehnologic sintetic”, informează Christianitydaily.com.

„În vaccinuri se observă grafen, paraziți, metale... Prin urmare, ar trebui să oprim vaccinarea și să interzicem toate injecțiile Covid. Cei care continuă ar trebui să fie urmăriți penal”, a declarat dr. Astrid Stuckelberger pentru site-ul norvegian de știri Hemali.no, tradus de NOQ Report.
 
Iar asta nu o spune oricine, ci un medic care a fost afiliat la OMS, are 30 de ani de experiență ca cercetător și a publicat 180 de lucrări și 12 cărți de-a lungul carierei sale. 
 
Dr. Astrid Stuckelberger este profesor la Facultatea de Medicină a Universității din Geneva și Lausanne de 25 de ani.

„Cel mai periculos aspect al vaccinului Covid este că declanșează infecția. Nu cred că proteina spike este problema, ci faptul că serul conține grafen. Este mortal, iar acum avem statistici. Știm”, susține dr. Astrid Stuckelberger.

Dr. Stuckelberger a constatat că ratele de mortalitate și efectele secundare raportate reprezintă aproximativ 1-10% din situația reală. Sistemul european EudraVigilance, de exemplu, a înregistrat la sfârșitul lunii octombrie 29.000 de decese ale unor persoane vaccinate anti-Covid.
 
Fosta angajată l OMS crede că există multe falsuri și escrocherii în știința oficială, precum și în sistemele întrebuințate de aceasta. Doctorița a dat ca exemplu testul PCR, afirmând că acesta este ineficient.
 
Fapt pe care l-au recunoscut și CDC din SUA, care au renunțat la această metodă de testare din pricina inexactității sale. Ea susține că medicii sunt plătiți pentru a declara că decesele sunt cauzate de Covid chiar și atunci când nu se efectuează o autopsie și chiar și atunci când cauza decesului nu are legătură cu coronavirusul.
 
De asemenea, aceasta a afirmat că au fost introduse pe piață 8 tipuri de dozaj pentru o pandemie închipuită.

„Dar nu a existat nicio pandemie. A fost o pandemie de PCR, de propagandă, de propagandă a fricii...”, a susținut ea. „Există o corupție masivă și conflicte de interese. Știința și mass-media sunt, de asemenea, corupte, întregul sistem este corupt”.
 
Dr. Stuckelberger a vorbit, de asemenea, despre faptul că oamenii care lucrează pentru companiile producătoare de vaccinuri pot fi cumpărați cu acțiuni ale acestor companii și că (ele) se gândesc la asta de 20 de ani. Big Pharma controlează atât mass-media, cât și medicii.

MAREA SCHEMĂ
 
Fosta angajată a OMS a dezvăluit că aceasta nu mai este aceeași organizație ca în trecut, citând modul în care Alianța Globală pentru Imunizare prin Vaccinare (GAVI), prezidată de Bill Gates, a abordat OMS în 2006 cu bani. În anii care au trecut de atunci, OMS a evoluat într-o formă foarte diferită de instituție internațională. GAVI a dezvoltat în timp o putere tot mai mare și mai mare, precum și o imunitate totală, depășindu-i chiar și pe diplomații de la ONU.

În cursul unui audit efectuat în 2014, OMS a fost transformată într-o corporație având ca filiale națiunile care operează în cadrul acesteia.

Dr. Stuckelberger a declarat că, din 2012 până în 2020, obiectivul GAVI a fost de a vaccina cât mai mulți oameni. Se spune că GAVI a propus un plan de acțiune la nivel mondial pentru imunizare pentru perioada 2012-2020. În această perioadă, GAVI a avut un control total asupra situației, iar Gates s-a ocupat de vaccinare.

Bill Gates s-a ocupat de vaccinare”, „a preluat controlul”, a spus ea.

„Dar apoi lucrurile nu au funcționat, au fost nevoiți să creeze o pandemie”, a spus ea citând o lucrare realizată de profesorul John Ioannidis de la Universitatea Stamford, care a constatat că mortalitatea în 2020 nu ar fi mai mare decât a fost în anii precedenți.

„Totul este o minciună, nu există pandemie. OMS recunoaște că mortalitatea nu este mai mare, dar nu declară că „pandemia” s-a încheiat”, a mai spus ea.

„După care agreează crearea unei facilități internaționale de finanțare pentru „imunizare” prin vaccinare. GAVI, Banca Mondială și OMS au convenit să ajute la plata vaccinurilor. Țările, a spus ea, rambursează OMS, Banca Mondială și GAVI pentru costurile de administrare a programelor lor de vaccinare”.

„Înainte-vreme, toate țările erau libere. Dar acum, de fiecare dată când realizez interviuri în jurul lumii, văd că fiecare țară face parte dintr-o „companie OMS”. OMS nu mai este o organizație democratică bazată pe membri, precum ONU”, a continuat Dr. Stuckelberger.

„Diferitele guverne formează baza 'întreprinderii'. Asta concordă logic cu ceea ce se întâmplă în prezent, de vreme ce 'companiile' vor bani, afaceri și să controleze oamenii. Este ca în sclavie. Taxele pe care le plătim merg la guvernele care sunt supuse 'companiei'. În cadrul organizațiilor multinaționale, cum ar fi GAVI.”

Dr. Stuckelberger a recunoscut, de asemenea, că mass-media este implicată în diseminarea dezinformării, deoarece este plătită de „companiile” internaționale.

„Eu le numesc pirați internaționali”, a spus ea. „Iar mass-media controlează guvernele. Mass-media trebuie să devină independentă, trebuie să ajute populația să obțină informații libere”, concluzionează fosta angajată a OMS.