ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un expert în domeniul Inteligenței Artificiale a declarat că, în 50 de ani, părinții vor alege să aibă o „progenitură digitală” din cauza grijii pentru securitatea planetei.

Predicția aceasta de coșmar a fost făcută de Catriona Campbell, care este prezentată de The Guardian drept „una dintre principalele autorități în materie de Inteligență Artificială”.

Potrivit lui Campbell, părinții vor decide să aibă copii digitali, care vor fi o versiune modernizată a animalelor de companie digitale ale companiei japoneze Tamagotchi.

Motivul este același pentru care nu doresc să aibă copii reali: „preocupările pentru mediul înconjurător, suprapopularea, costurile mari ale creșterii unui copil”.

„Campbell prezice că acest lucru va fi ceva banal și acceptat de societate în cel mult jumătate de secol.”

Experta AI dă asigurări că bebelușii din spațiul cibernetic vor ajunge să nu poată fi deosebiți de bebelușii adevărați și, în cazul în care părinții se plictisesc de ei, pot pur și simplu să îi suprime, ca pe un abonament lunar la Netflix.

The Guardian scrie:

„Copiii virtuali, afirmă Campbell, vă vor semăna, vă veți putea juca cu ei și dezmierda. Vor fi capabili de reacții emoționale simulate sau să vorbească, vorbirea variind de la gugu-gaga la obrăznicii, pe măsură ce se face mare.”

Îngrijorările că bebelușii digitali nu vor fi altceva decât niște „păpuși distopice îngrozitoare”, care pot fi aprinse sau stinse după poftă, sunt „demodate”, afirmă articolul din The Guardian.

„Gândiți-vă la avantaje: costul minim și impactul asupra mediului. Și mai puține griji.”

Este evident că articolul din The Guardian nu se adresează unor cititori din Africa sau Orientul Mijlociu, ci celor Occidentali. Adică exact acolo unde natalitatea se află în picaj.

Temerile privind suprapopularea sunt o aiureală: pericolul real este ca peste 50 de ani să asistăm la un declin masiv al populației globale.

În realitate, articolul din The Guardian este o altă formă de propagandă împotriva înmulțirii albilor și a creștinilor și pentru înlocuirea lor cu populații din alte regiuni și religii ale lumii.