ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cioclul apocaliptic, Octavian Jurma, lovește din nou! Într-o postare pe Facebook, vedeta vaccinismului televizat ne demonstrează cum stă treaba cu noile variante de Covid, XBB:

”Printre cele mai neplacute aparitii in Romania in luna februarie este varianta XBB.1.9.1 "Hyperion" (sunt deja 3 secvente confirmate) care a inceput sa disloce XBB.1.5 "Kraken" in Anglia. 

E insa putin probabil ca XBB.1.9 sa devina dominanta pentru ca deja o noua varianta, XBB.1.16 "Arcturus", creste mai repede decat XBB.1.5 sau XBB.1.9 si poate produce un nou val de infectari in ciuda imunitatii ridicate dobandita deja de toata populatia globului.

O tendinta nou in evolutia virusului SARS-CoV-2 este convergenta spremutatii in zona ORF care inhiba sistemul imunitar (sau mutatii "covid nu e doar o gripa" mai pe romaneste).

Este de asemenea remarcabila similitudinea dintre evolutia pandemiei si evolutia discursului politic ceea ce confirma ipoteza ca pandemia a devenit un sistem biomemetic. 

Lipsa Paxlovid din Romania este doar unul din exemplele prin care componenta de cultura politica (o componenta memetica) inhiba distibutia unui antiviral care poate reduce circulatia virusului si prin asta pandemia se foloseste de "cai troieni" din clasa politica pentru a amplifica numarul de spitalizari si decese”, a scris Octavian Jurma, pe Facebook.
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană