ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



PSD Cluj a reacționat ironic la declarația de avere a premierului Orban, care, în 2018, a  trăit, conform declarației de avere, din 3.000 de lei lunar, alături de soția sa. Social democrații s-au mobilizat și i-au trimis un pachețel liderului liberal. În paralel, pentru cei care în aceste zile s-au întrebat cum au trăit liderul liberal și soția sa din cei doar 3.000 de lei lunar, deputatul PNL Răzvan Prișcă a oferit o explicație surpinzătoare: doamna Orban a e vegetariană, deci cheltuie mai puțin pe hrană.

„In aceasta dimineata, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachetel cu alimente, bani, produse cosmetice si carti catre domnul Ludovic Orban, premierul Romaniei, despre care am aflat cu ingrijorare ca traieste doar cu 3000 de lei pe luna. Propunerea de intrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atentia ca nu putem sta nepasatori in fata problemelor de viata ale unui om nacajit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din putinul pe care il avea, a donat la partid in campanie si 17000 de lei, adica jumatate din venituri, traind in post si smerenie tot anul.

Speram sa ii ajunga cele trimise pana cand isi va lua leafa de premier, daca e nevoie, mai trimitem si sarmale, sosoni si chiloti dinamo, ca sa treaca cu bine domnul premier aceasta iarna si sa faca cat mai repede bugetul", scrie Liviu Alexa - presedinte PSD Cluj pe Facebook.