ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Experții” din Marea Britanie spun că explozia de îmbolnăviri de inimă în rândul tinerilor poate fi explicată printr-o nouă afecțiune, numită „tulburare de stres post-pandemic”, arată publicația Zero Hedge.

Un articol din London Evening Standard îl citează pe chirurgul vascular Tahir Hussain, care lucrează la un spital public din Londra.
 
 
„Am observat o creștere considerabilă a numărului cazurilor de boli vasculare legate de tromboză în cabinetul meu”, a spus Hussain. „Pacienți mult mai tineri decât cei de dinainte de pandemie necesită internare și intervenții chirurgicale și medicale.”
 
Hussain a spus că aceste cazuri sunt „un rezultat direct al nivelului crescut de stres și anxietate provocat de efectele tulburării de stres post-pandemic (PPSD)”.
 
El a adăugat că persoanele care mor la domiciliu „din cauza unor afecțiuni precum embolia pulmonară și infarctul miocardic” sunt cele care se autoizolează și nu solicită îngrijirile medicale de care au nevoie.
 
Explicația lui Hussain a fost reiterată de fostul psihoterapeut-șef al NHS (sistemul național de sănătate din Regatul Unit), Mark Rayner, care a declarat că până la 300.000 de afecțiuni cardiace ar putea fi generate de „tulburarea de stres post-pandemic”.
  
„Toată lumea a auzit de PTSD (tulburarea de stres post-traumatic), dar chiar trebuie să ne facem urgent o idee despre ce înseamnă PPSD”, a declarat Rayner, adăugând că „pandemia și izolările aferente au afectat enorm sănătatea mintală a întregii națiuni”.
 
London Evening Standard nu este singura publicație care a promovat această teorie:
 
 
Însă, multe persoane și-au exprimat scepticismul cu privire la faptul că creșterea bruscă a problemelor cardiace în rândul tinerilor s-ar datora stresului provocat de izolare (Marea Britanie nu a mai fost supusă niciunei forme de izolare de aproape 6 luni). Un utilizator Twitter, Dr. Aseem Malhorta, a făcut următoare postare:

 
Toate acestea, în timp ce agențiile de reglementare a medicamentelor, producătorii de vaccinuri Covid, precum și diferite guverne ale lumii au recunoscut oficial că noile seruri experimentale pot cauza afecțiuni cardiace, după cum a informat și ActiveNews. Vă oferim mai jos câteva exemple doar:
 
 
 
 
 
 
Amintim, de asemenea, numeroasele cazuri de miocardită, pericardită sau infarct despre care a relatat site-ul nostru și care au fost/ar putea fi asociate vaccinurilor Covid, atât în rândul sportivilor, cât și a altor categorii de persoane - tinere, în special. Vă oferim mai jos câteva astfel de exemple: