ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cormac Roth, fiul muzician al actorului Tim Roth, a murit la vârsta de 25 de ani, după o luptă cu un coriocarcinom- o formă rară și agresivă de cancer testicular, aflat  în stadiul 3, potrivit dailymail.

Tânărul compozitor și producător a murit pe 16 octombrie, dar vestea a fost anunțată de familia sa într-o declarație luni după-amiază.

Familia lui Cormac a declarat că acesta era „de neînlocuit" și își amintește de el ca fiind plin de energie.
El „a murit liniștit în brațele familiei sale”, au precizat ei în declarație, adăugând că  și-a păstrat spiritul și umorul răutăcios până la sfârșit.

Mulți dintre adepții lui Cormac și-au trimis condoleanțele sub cea mai recentă postare a sa pe Instagram, care a fost împărtășită în luna august a acestui an.

În ultima sa postare, Cormac le-a mulțumit urmăritorilor săi pentru sprijinul lor, în timp ce le spunea: „Nu întotdeauna îți poți alege destinul. Nu întotdeauna îți poți alege viitorul.”

Muzicianul, care locuia în Los Angeles, și-a dezvăluit pentru prima dată diagnosticul într-o postare pe Instagram în luna aprilie a acestui an, când a dezvăluit că și-a pierdut auzul la o ureche și, de asemenea, a scăzut foarte mult în greutate. 

El a scris la acea vreme: „În noiembrie (2021 - n.n.) am fost diagnosticat cu cancer de celule germinale în stadiul 3. De atunci mă lupt zilnic cu el. Chimioterapie, chimioterapie în doze mari, medicamente, transplanturi, transfuzii, operații etc. Se numește coriocarcinom, este rar și a reușit să rămână cu mulți pași în fața mea, indiferent de ce am aruncat asupra lui. Mi-a luat jumătate din auz, 60 de kilograme de greutate, încrederea în mine și își va continua drumul ucigaș până când voi reuși să-l opresc cumva și să-l omor. Dar nu mi-a răpit dorința de a supraviețui sau dragostea de a face muzică. Nu m-a doborât încă. Dacă tu sau cineva drag este afectat de cancer, nu ezitați să mă contactați, pentru că este un rollercoaster emoțional cum nu se poate altfel. Vă iubesc pe toți, vă rog să vă asigurați că faceți lucrurile pe care le iubiți. Viața este scurtă. Este un haos. Și nu știi niciodată când vei fi tu. Fiți sănătoși și mergeți la doctor. La naiba cu cancerul.”