ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE Din păcate, veștile nu sunt deloc bune după explozia care a avut loc aseară la Brașov. Un om a murit pe masa de operație, în această dimineață. Celelalte cinci victime sunt în continuare internate, anunță Digi24.
 
Știre inițială
 
O explozie puternică a avut loc recent la o fabrică de pâine din Braşov, transmite Digi 24.Mai multe echipaje ISU intervin la locul deflagrației.
 
Secretarul de stat, Raed Arafat a declarat la Antena3 că mai multe persoane s-ar afla sub dărâmături, iar cinci oameni, care au suferit arsuri, sunt în spital.

Imaginile exploziei au fost surprinse LIVE de Digi Sport, în timp ce difuza meciul de fotbal dintre FC Braşov şi CSM Rm. Vâlcea. Explozia a avut loc undeva în  apropiere de stadionul unde se desfăşura meciul şi, când au auzit deflagraţia, fotbaliştii s-au oprit din joc.

O persoană este dată dispărută  şi cinci sunt rănite, spun surse ale anchetei, pentru Ştirile TVR.