ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


”Dragii mei, tâlharii de la PSD-PNL au mai făcut o comasare, de data asta altfel. Trei săptămâni la rând, pe 24 noiembrie, 1 și 8 decembrie, românii ar trebui să meargă săptămână de săptămână la vot. Au făcut asta pentru a scoate orice opoziție din calcul.

De asta, acum că datele sunt certe, având în vedere că vor ca Ciucă și Ciolacu să intre în turul II și pentru că sunt liderul de partid cu cele mai mari șanse de a le strica socotelile, fac un apel către toate partidele din Opoziție. Ofer tuturor șansa de a face un front comun, de a intra pe o listă comună, unită a Opoziției, o listă anti-PSD și PNL în viitorul Parlament. Trebuie să facem orice ca viitorul președinte să nu fie nici Ciolacu, nici Ciucă, iar PSD și PNL, împreună cu UDMR să nu aibă 50%. Cuvântul cheie este UNIRE. Fac apel la toți liderii- e timpul să ne unim forțele” a anunțat pe Facebook, George Simion, președintele AUR.