ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Formația Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat, joi seară, pentru prima dată Cupa României, învingând în finală, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari într-un meci cu suspiciuni rezonabile de aranjament. Nu au lipsit nici scandalurile. Huliganii de stadion ai lui Sepsi s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, relatează DigiSport.ro și ȘtiripeSurse.

"Vă rugăm să vă ridicați, urmează imnul României", a fost anunțul crainicului stadionului din Giulești.

În momentul intonării imnului României, mai mulți suporteri în negru ai echipei din Sfântu Gheorghe,care afișaseră și o cârpă cu TRANSILVANIA, s-au întors cu spatele. Apoi, după imn, aceștia au scandat „Ungaria, Ungaria!”. Derapajul are loc pe fondul unei vizite cu accente ciudate în România a proaspetei președinte a Ungariei, Katalin Novak.

Astfel de acte extremiste sunt încurajate de la cel mai înalt nivel de UDMR-iștii prezenți la guvernare prin trădare națională și cârdășia dintre PSD-PNL și serviciile de informații dominate de mafia politică.

Reamintim că, după ce cea mai mare parte din așa-zisa națională de hochei formată în majoritate din jucători de la același club Sepsi Sfântu Gheorghe, a cântat în urmă cu doar 10 zile Imnul secuiesc în loc de cel al României la campionatul mondial de hochei, extremiștii au fost susținuți și încurajați de trei miniștri UDMR: Tanczos Barna, prezent în tribună alături de suporterii Ungariei la meciul cu România, apoi de ministrul sportului Eduard Novak și de însuși capul la UDMR, Kelemen Hunor.

Huliganii Sepsi au avut de unde să se inspire. Foarte recent, la TV, UDMR-istul Eduard Novak, ministrul Sportului, a refuzat să recite din Imnul României. VIDEO

Nu e de înțeles nici ce a căutat Corul Madrigal pe stadion. Data viitoare meciurile de fotbal se joacă la Ateneu?

Citiți și Maghiarul dacă nu-i fudul parcă nu-i secui destul sau ce le lipsește ungurilor din UDMR: ECHILIBRUL