ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Teatrul Național "I. L. Caragiale" din București se va redeschide pe 14 mai, pentru vaccinați, cu spectacolul DINEU CU PROȘTI, a anunțat tatăl decerebratului USR-ist Andrei Caramitru, managerul TNB Ion Caramitru, care începe să arate din ce în ce mai mult cu idolul fiului său, Leon Trotki.

"Teatrul Național se redeschide în două ipostaze: întâi, plecând de la programul pilot pe care l-a inițiat Ministerul Culturii. Deci, Teatrul Național și Opera Națională sunt nominalizate pentru o inițiativă de spectacole pilot, în sensul în care în sală ar putea să intre spectatori până la ocuparea tuturor locurilor, dar numai de către cei vaccinați și, poate, în funcție de cum se va aproba norma, și de către cei care au analizele făcute, adică PCR-ul sau sunt imunizați. Asta ca program pilot, hotărâre luată înainte să scadă cifra aceasta care reprezintă incidența. (...) Așa că prima zi de spectacole este 14 mai, zi în care jucăm în toate sălile. În 15 jucăm iar în toate sălile plus Sala Mare, în programul pilot, cu spectacolul 'Dineu cu proști'", a declarat Ion Caramitru, pentru Agerpres.

Fabulosul anunț se adaugă celui guvernamental de ieri, cu vaccinarea vampiristă de la castelul Bran, prezentat de noi sub titlul ABERAȚIA ZILEI. Acești idioți care ne conduc. Promovarea vaccinării la Castelul Bran cu o doctoriță vampiroaică și seringi în loc de colți. O campanie realizată sub auspiciile primului ministru Florin Cîțu. Sperăm să se programeze tot Guvernul!