ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Un număr de 10.126 de doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson au fost administrate în ultimele 24 de ore, dintre care 6.666 reprezintă prima doză, iar 3.460 doza a doua, potrivit unei informări transmise, sâmbătă, de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV)”, citat de Agerpres.

În România „un număr de 233 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate peste 33.000 de teste, în ultimele 24 de ore”, a susținut, marți, Grupul de Comunicare Strategică, citat pe 3 august, la ora 13.03. de Agerpres (foto dreapta) și ulterior G4 (foto mai sus).

Ce coincidență, The Guardian raportează aceeași cifră de 233 de cazuri (și un mort „de 20 de ani”), în Australia, pe 4 august, conform declarațiilor oficialilor din New South Wales, care oferă și „soluția salvatoare”, bineînțeles, vaccinarea.

Ce coincidență, astăzi, 7 august 2021, și Croația înregistrează tot 233 de cazuri și un deces, potrivit presei de limbă engleză din țara relativ vecină.

În statele americane Hawaii sau Alberta se înregistrează zilele acestea tot 233 de cazuri de Covid. În alte state din SUA s-a înregistrat deja aceeași cifră „magică” de 233 infectări de Covid cu ceva timp în urmă.

233 de membri ai personalului medical din două mari spitale din San Francisco sunt de asemenea, infectați - cel puțin mediatic - de pe 1 august, potrivit Business Insider.

La fel, 233 de bolnavi s-au înregistrat, chipurile, la finalul lui iulie, și în... Etiopia.

În editorialul nostru din 3 august - A treia doză de otravă, al patrulea val de minciună - scriam:

„Să fie foarte clar: după cum se vede, în România nu a existat nici un al treilea val, ca să apară al patrulea. Dar dezinformatorii noștri de servicii primesc textele gata scrise, din afara țării, și atunci repetă ca papagalii din corul mondial al sclavilor Covidului ce li s-a trimis prin copy/paste și google/translate via cipul încă neimplantat în creierul lor și Centrala din România. Ordin pe Unitate.”

Regizorul de la butoanele „plandemiei” a dat „send”, din greșeală, aceluiași mesaj la prea mulți destinatari? Poate s-a greșit cifra și era vorba de 322?, se întreabă unii comentatori „conspiraționiști” de pe Facebook.

Forumul de Știință Biblică a observat astăzi ciudata coincidență și a publicat înregistrarea de mai jos care ne arată 17 articole din întreaga lume, inclusiv din România (foto mai jos), în care se dau de bune cele 233 de „cazuri noi” din țările respective. VIDEO:

LISTA 233-urilor depistate la o simplă căutare online:

Citiți și: Manipularea ATI, cheia de boltă a ”valului patru”