ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Associated Press (AP) a fost nevoită să-și retragă declarațiile după ce "sursa definitivă pentru jurnalismul independent" a fost surprinsă publicând o știre falsă despre oameni care ar fi fost otrăviți cu ivermectină, prezintă Natural News.

AP a afirmat în mod fals că 70 la sută din toate apelurile la Centrul de control al otrăvirilor din Mississippi implică acum cazuri de supradoză în care oamenii și-au autoadministrat "medicamentul pentru animale" pentru a încerca să trateze coronavirusul.

După cum s-a dovedit, doar aproximativ 2 la sută dintre apelurile către Centrul de control al otrăvurilor din Mississippi au avut legătură cu ivermectina. Acest lucru a fost confirmat de epidemiologul de stat Dr. Paul Byers.

Raportul de știri false a fost amplificat de Chris Menahan de la NPR, care, în loc să verifice faptele, a repetat pur și simplu textual afirmațiile false ale acestuia. Potrivit rapoartelor, NPR încă nu a retras sau nu a publicat o rectificare a știrii.

Rolling Stone a mințit, de asemenea, despre "supradozele" de ivermectină

După cum am raportat, Rolling Stone a făcut aproape exact același lucru mințind despre spitalele care sunt acum invadate de cazuri de supradoze de ivermectină.

Similar cu ceea ce au făcut AP și NPR cu povestea din Mississippi, Rolling Stone a afirmat în mod fals că anumite spitale din Oklahoma sunt nevoite să refuze victimele împușcate, deoarece toate paturile lor sunt ocupate în prezent de persoane care au luat "deparazitar de cai" pentru a încerca să vindece coronavirusul.
 

Se pare că Rolling Stone a inventat complet povestea pe baza minciunilor spuse de un presupus medic care nici măcar nu lucrează la vreun spital menționat în articol.

Sindromul Ivermectin Derangement este în creștere

Ceva în legătură cu ivermectina i-a pus pe cei de stânga într-o stare de agitație, la fel cum au reacționat aceiași oameni la președinția lui Donald Trump - aceasta fiind sursa termenului "Trump Derangement Syndrome".

Acum, în loc să fie deranjați de Trump, stânga este deranjată de ivermectină. Poate că este timpul să patologizăm această ultimă nebunie a stângii ca fiind Sindromul Ivermectin Derangement?

Mulți dintre cei care pretind că vor să "salveze vieți" se opun aproape violent folosirii ivermectinei, care este ieftină, sigură și eficientă (spre deosebire de "vaccinuri"). Chiar dacă continuă să salveze vieți în India, ivermectina pur și simplu nu este binevenită aici, în Statele Unite, din cauza acestor oițe.

În schimb, ei ar prefera ca toată lumea să poarte o mască pentru totdeauna și să facă injecții după injecții cu substanțe chimice misterioase, care nu fac nimic pentru a preveni nici infecția, nici răspândirea.

În cel mai bun caz, vaccinurile pentru virusul chinezesc minimizează simptomele, deși chiar și acest lucru este acum pus sub semnul întrebării, deoarece spitalele de pretutindeni sunt inundate de pacienți "complet vaccinați" care manifestă simptome extreme ale celor mai recente "variante" ale gripei Wuhan.

În mod ironic, nimeni nu ar mai lua deloc "pastile de cal" dacă statul profund medical ar înceta să mai blocheze accesul la substanța umană. Găsirea ivermectinei de calitate umană a devenit atât de dificilă, încât cei care doresc să o folosească sunt nevoiți să viziteze magazinele locale de furaje pentru varietatea pentru cai - totul din cauza sindromului Ivermectin Derangement Syndrome, sau IDS.

"Ivermectina este un medicament simplu", a scris un comentator la Infowars despre modul în care funcționează de fapt ivermectina. "Tot ce face este să împiedice proteina spike să intre în orice celulă umană. Acesta vede spike-ul ca pe un parazit, pe care a fost conceput inițial pentru a-l trata."

Cele mai recente știri despre „cruciada” împotriva ivermectinei pot fi găsite la Deception.news.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews