ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vicepreședintele Kamala Harris a fost criticată pentru că a împărtășit o fotografie de prost gust în care apare, fără mască, aplecându-se pentru a se întâlni cu o tânără care purta o mască Covid, relatează Post Millenial.
 
 

"Mesajul meu pentru femeile și fetele de culoare de pretutindeni: Nu cereți niciodată permisiunea de a conduce", a scris Harris pe Twitter duminică, împreună cu o imagine în care apare apucând mâna unei fetițe de culoare care poartă o mască. În fotografie, Harris poate fi văzută respirând liber.

De la începutul pandemiei de Covid, vicepreședintele a promovat frecvent utilizarea măștilor ca mijloc de "salvare a vieților".

În alte ședințe foto, Harris a pozat chiar cu măști pentru a le promova în fața concetățenilor americani.

Comentatorii de pe Twitter s-au năpustit imediat asupra postării sale de duminică pentru a sublinia ipocrizia evidentă. 

"Chiar îl forțezi pe acest copil să poarte o mască în timp ce tu respiri liber. Ești o glumă", a spus Savanah Hernandez de la The Post Millennial.