ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un material exclusiv Sinclair. Un oficial al Departamentului de Justiție i-a confirmat lui Sinclair că FBI a deschis o anchetă penală împotriva lui Hunter Biden și asociaților săi în 2019, pentru acuzații de spălare de bani și că ancheta este activă. Reporterul de investigație James Rosen a vorbit, de asemenea, cu un martor important și are mai multe detalii despre aceste acuzații, transmite jurnalista americană Jasmine Brooks într-un material video tradus de Prodocens Media și disponibil mai jos.

Un oficial al Departamentului de Justiție i-a confirmat lui Sinclair că, în 2019, FBI a deschis o anchetă penală împotriva lui Hunter Biden și a asociaților lui, pentru acuzația de spălare de bani, anchetă aflată în desfășurare.

Reporter: "Tony Bobulinski, mulțumesc că ni te-ai alăturat din Los Angeles."

Tony Bobulinski, fostul partener de afaceri al lui Hunter Biden, care a citat e-mailuri, documente și alte dovezi pentru a arăta că fostul vicepreședinte Biden a fost mai implicat în relațiile de afaceri ale fiului său în China decât a recunoscut oricare dintre ei, i-a declarat lui Sinclair că a fost intervievat de FBI la Washington, pe 23 octombrie, în prezența unui avocat, timp de aproximativ cinci ore, cu până la șase agenți în cameră odată. A spus că agenții au examinat cu atenție dovezile digitale prezente pe cele trei telefoane mobile puse la dispoziție și i-au spus că va fi chemat din nou pentru alte întrebări.

Tony Bobulinski: "Figurez ca martor în sistemul computerizat al FBI. Am cooperat pentru o analiză profundă a tuturor faptelor din acea perioadă.

Reporter: "În legătură cu ce caz ai fost chemat ca martor?"

Tony Bobulunski: "În legătură cu familia Biden, CEFC și alte operațiuni din întreaga lume, în care sunt implicate alte țări" (inclusiv România - Nota. AN).

CEFC este gigantul energetic chinez, un braț al guvernului și al Partidului Comunist, cu care Hunter Biden a încheiat un acord de 10 milioane de dolari, conform relatărilor lui Bobulinski și a unei mulțimi de dovezi, aflate acum la dispoziția publicului. Potrivit unui raport al Senatului, firma de avocatură a lui Hunter Biden a primit de la CEFC, prin intermediul unei companii pe care a înființat-o, aproximativ 5 milioane, în vara lui 2017.

Donald Trump: "Joe, despre ce este vorba?"

Replica lui Joe Biden: "Acest președinte a plătit în China un impozit de 50 de ori mai mare".

Înainte de dezbaterea prezidențială finală, din Nashville, pe 22 octombrie, Bobulinski, fost ofițer de comandă nucleară navală, cu autorizație de securitate de nivel Q, acum investitor bogat, a ieșit public pentru prima dată cu acuzațiile despre familia Biden, inclusiv cu relatarea despre două întâlniri avute față în față cu fostul vicepreședinte. FBI l-a intervievat pe Bobulinski chiar a doua zi.

Reporter: "Ai simțit că FBI lucra deja la aceste probleme înainte să faci declarația publică din Nashville?"

Tony Bobulinski: "Impresia mea este că toată lumea din cameră înțelegea foarte bine gravitatea pentru părțile implicate și posibilele efecte asupra țării."

Vicepreședintele Biden a negat că ar fi avut cunoștință despre relațiile comerciale ale fiului său în străinătate. Dar autenticitatea dovezilor digitale pe care Bobulinski le-a prezentat nu a fost contestată de echipa lui Biden. Directorul de comunicare al campaniei n-a răspuns la solicitările noastre de comentarii.