ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ionuț Negoiță a vândut clubul Dinamo București companiei Benel International SA din Spania, conduse de Pablo Cortacero. Acesta a făcut avere în industria imobiliară și a mai încercat să cumpere 2 cluburi din Spania: Almeria și Getafe.
 
Cortacero este bun prieten și cu Pere Guardiola, fratele și agentul antrenorului lui Manchester City. Este prima dată în istoria de 72 de ani a lui Dinamo când clubul este condus de o societate internațională, relatează Mediafax
 
„Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani. Merită o echipă pentru performanță și sper să reușim să promovăm Dinamo București în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc și în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamoviști vom reuși să fim cei mai buni!”, a declarat noul patron al Dinamo, Pablo Cortacero, într-un comunicat de presă postat pe pagina de Facebook a clubului. Postarea a înregistrat peste 10.000 de reacții, 1.300 de comentarii și 1.800 de redistribuiri.
 
Cu toate acestea, unii dintre dinamoviști nu aplaudă vestea vânzării clubului. Ei acuză lipsa de transparență și faptul că suporterii nu au fost invitați. Alții, dimpotrivă, se bucură de faptul că, în sfârșit, vânzarea clubului s-a întâmplat, sperând în redresarea acestuia sub noua conducere. Cu toții sunt de acord că salvarea echipei de la dispariție se datorează în primul rând gesturilor de solidaritate făcute de fanii înrăiți.