ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai mulți funcționari de rang înalt din cadrul Administrației pentru Alimente și Medicamente (FDA), inclusiv comisarul Robert Califf (șeful agenției), au recunoscut că americanii vor trebui de acum înainte să se obișnuiască cu SARS-CoV-2 ca fiind un alt virus respirator, asemănător celui gripal, transmite The Epoch Times.

Califf, comisarul adjunct principal Janet Woodcock și șeful departamentului pentru vaccinuri al FDA, Dr. Peter Marks, au scris pentru Journal of the American Medical Association că ne vom confrunta cu COVID-19 și în viitor, sugerând în același timp că va fi nevoie de vaccinuri anuale împotriva variantelor mai periculoase ale virusului

„Imunitatea generalizată indusă de vaccinuri și infecții, combinată cu existența unor tratamente eficiente, ar putea atenua efectele viitoarelor epidemii... Cu toate acestea, este timpul să acceptăm că prezența SARS-CoV-2, virusul care provoacă COVID-19, este noua normalitate.”

Virusul „va circula, probabil, peste tot în lume în viitorul apropiat, ocupându-și locul alături de alte virusuri respiratorii comune, cum ar fi cel gripal. Și probabil că va necesita o analiză anuală similară, pentru actualizarea compoziției vaccinurilor, în consultare cu [FDA]”, au continuat aceștia.

Donald Trump a spus încă din 2020 că la COVID-19 trebuie să ne raportăm ca la o gripă obișnuită. VIDEO:

 
Cu toate acestea, la sfârșitul lunii octombrie 2020, actualul consilier pe probleme de COVID-19 de la Casa Albă, Anthony Fauci, a declarat că asemănarea făcută de președintele Donald Trump cu gripa este falsă, afirmând la NBC că „nu este corect să spunem că este la fel ca gripa”.

Un an mai târziu, însă, a ajuns și el la aceeași concluzie, spunând că trebuie să învățăm să trăim cu noul coronavirus, pentru că „nu vom putea să-l eradicăm”.