ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prof. Constantin Barbu este invitatul celei de-a treia editii a emisiunii ActiveNews - Starea de Libertate cu Victor Roncea și Pompiliu Diplan:  ÎN DEZBATERE: Mitropolia Tomisului - Războiul documentelor. VIDEO RUMBLE mai sus. 

ADEVĂRUL ISTORIC ESTE SCUMP ȘI LA PROPRIU ȘI LA FIGURAT, ÎNGROPAT ÎN REAVOINȚĂ ȘI IGNORANȚĂ.

Într-o lume în care credem că toată cunoașterea lumii se află la un click distanță, aflăm cum zeci de mii de documente sunt străjuite de birocrație, costuri financiare absurde și ignoranță. Adevărul încă este îngropat de aceste mașinații, dar oameni dedicați ca Prof. Constantin Barbu se dedică cu abnegație slujirii acestuia. Acesta ne prezintă informații excepționale care privesc istoria noastră, nu doar prin simple narațiuni și opinii ci printr-o documentare extraordinară. Urmăriți acest interviu pentru în care veți afla informații importante cu privire la identitatea noastră națională și statutul nostru de creștini primari. Vă dorim vizionare plăcută!

Transmisia VIDEO este disponibilă și pe Facebook.