ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pompiliu Diplan de la Starea de Libertate a organizat un protest spontan la Romexpo, unde are loc Congresul PNL. Liberalii își aleg, astăzi, noul președinte, între Ludovic Orban și premierul Cîțu.
 

 „Dacă s-ar vota, cumva, să cadă Cîțu, poate am mai prinde puțină energie! Fără Cîțu la butoane, s-ar mai bâlbâi puțin sistemul și nu i-ar mai înțepa pe români, atât de aprig cum o face acum”, a declarat Diplan, de la „Congresul Slugilor Străine”, după cum se intitulează live-ul de mai jos.
 
 
UNIRE-N CUGET ȘI-N SIMȚIRI!

Înțepați și neintepati, bărbați și femei, tineri și bătrâni, TOȚI cei care realizați ipocrizia medicală prin care se instaurează dictatura psihopaților lui Klaus Schwab (prin Klaus al nostru) sunteți chemați alaturi de noi la luptă. 
Apelul îl facem pentru ieșirea în strada, la București, în două mari piețe (Universitate și Victoriei), Duminica asta și Sâmbăta viitoare.

Maine 26 Septembrie la Piața Universității cu Acțiune pentru Națiune
 
Si pe 2 Octombrie la GUVERN, in Piața Victoriei alaturi de LEGITIMA APARARE, Calea Neamului si de #NeamUnit noi din  #StareaDeLibertate va chemăm!
 
Lupta continuă! 

Cu Hristos până la capăt!, a mai transmis Pompiliu Diplan pe pagina de facebook.