ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu toții am fost nevoiți să trecem prin detectoare de metale pentru a intra în clădiri. Cu toții am fost scanați pentru a intra la concerte sau evenimente sportive, însă tipul ăsta le-a combinat pe amândouă, relatează Louder with Crowder.

Doar că în loc de detector de metale, el ”i-a scanat” cu o perie de scame. 

Asta dovedește că trebuie să respectăm regulile fără să punem întrebări, dar ne-am obișnuit atât de mult cu ceea ce trebuie să facem pentru a intra în clădiri, încât oamenii ar putea să nu fie atenți.

Ceea ce ar duce la o concluzie și nu ar lăsa niciun dubiu ar fi un afiș în fața ușii: "CDC a stabilit că virusul COVID poate fi răspândit prin scame". 

În acest fel, oamenii sunt forțați să se concentreze și să realizeze că acest tip ține în mână o rolă de scame, iar pentru a intra în clădire pentru a merge la serviciu sau la apartament, trebuie să ai toate scamele îndepărtate de pe tine. Nu uitați, suntem cu toții implicați în asta.
 
VIDEO: