ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce Petre Caluian ne delectează cu imaginea simpatică de mai sus despre Mihai Gîdea, ieri, azi și mâine, Liviu Oltean ne povestește ce se va întâmpla „De ajung rușii pe la noi (Să ne apere Dumnezeu!)”:

„Vom fi surprinși de numărul mare de filoruși aflați printre noi.

Îmi și pot imagina cum se vor lepăda public de Partenerul Strategic oameni în care azi clocotește euroatlantismul.

Iată câteva exemple:

- Boc ne va spune că el a fost olimpic la marxism-leninism și că în toți acești ani a lucrat din interior pentru alungarea imperialiștilor.

- Iulian Bulai s-ar lăuda cu faptul că numele lui este ”Bulanski” și că se trage dintr-un bancher ajuns baron în timpul lui Alexandru III.

- #SocDeschișii se vor lua la întrecere la recitat versuri în original din Maiakovski, bând votcă mai ceva ca Esenin și înfulecând castraveți murați.

- Managerul Operei din Cluj ar acuza sabotajul anglo-american pentru anularea operei Evghebi Oneghin și va anunța începerea ”denazificării” lui Wagner.

- Raed Arafat va ieși în public îmbrăcat în hainele de piele purtate doar în intimitate, va încălța cizmele înalte și se va recomanda tuturor drept ”Komisar Arafatov”.

- Iohannis va sublinia că bunicul ceasornicar l-a asigurat că ceasurile Vostok sunt mai bune decât Patek Philippe și că el chiar și-a tatuat Vostok pe fesa dreaptă.

- Nemții, papahagii și paleologii noștri vor dovedi că sunt tobă de Soloviov, Șestov și Bulgakov, Mihail Neamțu urmând să publice în timp record ”Fenomenul Putin”.”

Iar Mihai Gîdea va spune că a dat jocul video cu Arma 3 în direct la Antena 3 ca să arate cât de bine zboară piloții ruși...