ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Cimitirul Internațional ale Eroilor de la Valea Uzului s-au reunit din nou, anul acesta, în preajma zilei ARMATEI ROMÂNE, organizații ale societății civile românești.

Mihai Tîrnoveanu a transmis de la fața locului: Frăția Crucilor (formată din organizații conduse de Mihai Tîrnoveanu, Dan Ciprian Grăjdeanu, Pompiliu Diplan, Luis Bratu, Alexandra Spireanu, Gheorghe Samoilă) a salutat cu toată stima cuvenită Uniforma Militară prezentă pentru prima oară la Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului!

Au fost prezenți primarul din Dărmănești, Constantin Toma, General flotilă aeriană (rez) Vasile Florea, președinte Asociația Veteranilor de Război Bacău, General de Brigadă Ioan Procopie (103 ani) și Colonel Costel Ciupercă, Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere și numeroși preoți, un frunte cu părintele Amfilohie Brânză. Foto mai jos: Sekelyhon. VIDEO, imediat sub fotografie.

VIDEO:

ACTUALIZARE FOTO/VIDEO:

Intrarea Frăției Crucilor în Cimitirul Eroilor de la Valea Uzului - Ziua Armatei Române 2022

1

2

3

4

5

6

7