ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Oana Mihaela Secară, medic primar al Spitalului Municipal "Sfântul Ierarh dr. Luca " Onești (suport Covid) și Președinte al CA al Spitalului Județean de Urgență Bacău, a fost înregistrată amical în timpul unei conversații între prieteni despre actuala stare în care se zbate România, pentru că ceea ce povestea era de-a dreptul fabulos. Afirmațiile sale contrazic tot ceea ce înseamnă propagandă oficială pe tema covidului, a vaccinului, a carantinei și măștilor obligatorii.

Doamna Doctor Oana Mihaela Secară este unul dintre cei 128 MEDICI ROMÂNI care s-au exprimat împotriva DICTATURII COVID! Ei cer autorităților, în 11 puncte, revenirea la normalitate și „încetarea stării de teroare” pentru „o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare gripei sezoniere”

Înregistrarea a ajuns pe internet și, cu acordul doamnei doctor, o preluăm și noi. În 30 de minute puteți afla care sunt greșelile în care perseverează diabolic autoritățile, soluțiile de salvare a României în fața „plandemiei” și ce trebuie să facă fiecare dintre noi pentru aceasta.

UPDATE: Prefectul USR de Bacău o atacă pe doctorița Oana Mihaela Secară după articolul ActiveNews despre pandemie, devenit viral. Președintele CJ Bacău o apără. CE A SPUS MEDICUL, AICI

Vă invităm să o ascultați aici: