ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Câțiva reprezentanți ai fostului președinte Donald Trump, au primit un e-mail de la un angajat Facebook, avertizând că orice conținut postat pe Facebook și Instagram „în vocea președintelui Trump nu este permis în prezent pe platformele noastre (inclusiv noile postări cu președintele Trump vorbind)” și a avertizat că „va fi eliminat dacă este postat, rezultând limitări suplimentare pentru conturile care l-au postat”

Aceste înștiințări se aplică tuturor conturilor și paginilor campaniei, inclusiv echipei Trump,dar și altor vehiculări de mesaje ale campaniei sale de pe platformele noastre", a declarat e-mailul celor de la Facebook, postat pe Instagram de fiul lui Trump, Eric Trump.

Interviul a fost, în cele din urmă, postat pe pagina de Facebook a Larei Trump, dar ulterior a fost eliminat. „Bună, oameni buni”, i-a scris un angajat de la Facebook într-un e-mail cu subiectul „Eliminarea conținutului”. „Vă anunțăm că am eliminat conținutul de pe pagina de Facebook a Larei Trump care îl prezenta pe președintele Trump vorbind”, a scris angajatul Facebook. "În conformitate cu blocajul pe care l-am plasat pe conturile de Facebook și Instagram ale lui Donald Trump, conținutul suplimentar care va fi postat în favoare lui Donald Trump va fi eliminat și va duce la limitări suplimentare asupra conturilor.", informează foxnews.

De asemenea, Trump a fost cenzurat definitiv pe Instagram, Twitter, Snapchat și Youtube, după evenimentele de la Capitoliu din 6 ianuarie. Amintim, totodată, că există un site oficial al fostului președinte ,45office.com, unde puteți fi informați direct de la sursă, fără ca declarațiile lui Trump să mai treacă prin filtrul platformelor social-media.