ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Facebook a confirmat că datele oficiale ale Guvernului dovedesc de fapt că vaccinarea Covid-19 distruge sistemul imunitar, scriu jurnaliștii de la Expose.

În august 2022, The Expose a publicat în exclusivitate o investigație asupra datelor oficiale ale guvernului britanic, publicate de Agenția de Securitate Sanitară din Regatul Unit, care au confirmat că fiecare doză de "rapel" Covid-19 oferă un impuls temporar de foarte scurtă durată sistemului imunitar al populației vaccinate, înainte de a le decima sistemul imunitar mult mai rapid decât s-a observat deja la persoanele care au primit două doze de vaccin.

Pe scurt, jurnaliștii de la Expose au descoperit că datele oficiale ale guvernului britanic sugerează cu tărie că populația vaccinată anticovid dezvoltă o nouă formă de sindrom de imunodeficiență în urma inoculării.

 
Această investigație a fost împărtășită de un cititor pe Facebook în aceeași zi în care Expose a publicat articolul, iar Facebook a decis să elimine imediat postarea și să o eticheteze drept "dezinformare".

Cu toate acestea, cititorul care a distribuit articolul a contestat cenzura Facebook, iar la 27 octombrie, Facebook a răspuns în cele din urmă pentru a confirma că, de fapt, s-a înșelat, că investigația a fost în întregime corectă și că postarea cititorului pe Facebook a revenit pe platforma de socializare extrem de cenzurată.