ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Regizorul și publicistul Iulian Capsali a rămas fără cont de facebook, fără niciun fel de avertisment, chiar în timp ce se conversa cu un alt utilizator al rețelei sociale. 

Acesta a precizat că nu înțelege de ce Facebook a luat această măsură radicală.

"Stăteam de vorbă cu cineva, când m-am trezit cu mesajul acesta: pagina această nu este disponibilă. Este incredibil ce se întâmplă, nici măcar nu m-au anunțat ca să mă pot apăra. Să știu ce acuze mi se aduc, deși bănuiesc că în spate se află dictatura corectitudinii politice. Cine nu este pe linia ideologică oficială este redus la tăcere. Am o poziție intransigentă în privința apărării familiei, ceea ce sigur că nu cadrează cu ideologia oficială, dominantă. a vremii.

Practic, m-au luat direct în dubă și m-au aruncat în arest, cam ca pe vremuri. Se pare că ne întoarcem într-o vreme de tristă amintire. Acuzațiile le aflăm mai târziu și oricum nu mai contează. În orice caz, nu mă voi lăsa", a spus pentru ActiveNews, Iulian Capsali.

Iulian Capsali este regizor, publicist și comentator politic. A candidat, ca independent, pentru Alegerile pentru Parlamentul European din 2014.

Ultima postare de pe contul personal de facebook saluta decizia Comisiei Juridice a Camerei Deputaților de a remite un raport negativ asupra proiectului legii parteneriatelor civile.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews