ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Platformele Facebook și Instagram nu funcționează, miercuri, în diverse părți ale lumii, cele mai recente update-uri înregistrându-se la ora României 18.30.
În anumite zone, precum SUA, Mexic, Peru și în mare parte din Europa, au fost afișate mesaje de eroare utilizatorilor care au încercat să acceseze platformele, scrie The Mirror.

„Oops, ceva nu funcționează corect. Căutăm să remediem cât de curând”.

Mulți dintre utilizatorii social media au optat pentru Twitter.

„Platforma Facebook nu funcționează din cauza unor operațiuni de mentenanță, dar ar trebui să puteți reveni în câteva minute. Între timp, citiți mai multe despre motivul pentru care vedeți acest mesaj. Mulțumim pentru răbdare cât timp îmbunătățim site-ul”, este mesajul care apare la încercarea de autentificare.

Facebook are, lunar, peste 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume. Instagram este parte a companiei lui Mark Zuckerberg, înființată în 2004. Și această platformă are mai mult de 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume.