ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Casa Albă a anunțat luna trecută o nouă echipă de răspuns la variola maimuței. Biden l-a numit pe Robert Fenton, de la FEMA, în funcția de coordonator național al Casei Albe pentru echipa de răspuns la variola maimuței și pe Dr. Demetre Daskalakis în funcția de coordonator adjunct, conform comunicatului de presă al Casei Albe.

"Demetre Daskalakis, un expert de frunte în domeniul sănătății publice, este în prezent director al Diviziei de prevenire a HIV din cadrul CDC. Cunoscut pe scară largă ca expert național în probleme de sănătate care afectează comunitățile LGBGQIA+, practica sa clinică s-a axat pe furnizarea de îngrijiri pentru comunitățile LGBTQIA+ insuficient deservite. Anterior, el a supervizat gestionarea bolilor infecțioase pentru Departamentul de Sănătate și Igienă Mintală din New York, unul dintre cele mai mari departamente din țară - inclusiv în calitate de comandant al incidentului pentru răspunsul orașului la COVID-19.", a precizat Casa Albă.

 
 
Dr. Demetre Daskalakis s-a adresat miercuri reporterilor de la Casa Albă. VIDEO:
 
 
Regimul Biden este plin de perverși și ciudați”, scrie publicația Gateway Pundit.