ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița Sharon Stone a dezvăluit că a fost diagnosticată cu fibrom uterin, o formațiune tumorală uterină benignă, transmite MSN.

"Am o tumoare fibroidă mare care trebuie scoasă. Voi fi în repaus timp de 4-6 săptămâni pentru o recuperare completă”, a dezvăluit actrița. 

În urmă cu un an, Sharon Stone a declarat că vaccinarea anticovid ar trebui să fie o regulă de bază pentru toți cei care lucrează pe platourile de filmare.

"Mi s-a oferit un loc de muncă - un loc de muncă bun, un loc de muncă pe care îmi doresc cu adevărat să îl fac în Atlanta", a declarat Stone. "De aceea mi se ridică părul în cap... pentru că Sindicatul Producătorilor din America nu va garanta că toți cei din serialul nostru sunt vaccinați înainte de a merge la muncă.”

"Voi merge la muncă înainte ca toți cei din serialul meu să fie vaccinați?". Nu. Nu, nu voi merge", a continuat ea.
 
"Sunt amenințată că îmi voi pierde locul de muncă? Da. Da, sunt amenințată. Îmi voi pierde locul de muncă dacă toată lumea nu este vaccinată în emisiunea mea? Da. Da, aș putea. Voi lua apărarea tuturor, astfel încât fiecare platou pe care mergem să fie vaccinat? Da. Da, o voi face. De ce? Pentru că este ridicol... că ar trebui să mergem la muncă acolo unde nu suntem în siguranță”, spunea actrița, conform New York Post.