ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Maddy Anholt abia devenise mamă când a primit cruntul diagnostic, însă fericirea i-a fost de scurtă durată. La scurt timp după ce și-a ținut fiica în brațe, vedeta TV a aflat că are o formă rară de cancer la creier. După aproape un an, pe 13 septembrie, însă, vedeta TV a pierdut lupta cu boala, relatează MyTex.

Ambasadoarea Women's Aid era cunoscută pentru comediile sale radiofonice, printre care No Smoke și Sketchtopia. A jucat, de asemenea, în seriale BBC, ITV și Channel 4 alături de vedete precum Katherine Ryan și Tim Renkow, notează Daily Mail.

Maddy făcea parte din echipa emisiunii This Morning de la ITV, după ce a ajuns pe prima pagină a ziarelor în cadrul emisiunii când a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a-și găsi un iubit.

Familia ei a anunțat vestea morții sale la câteva ore după ce s-a stins din viață și a dezvăluit că și-a petrecut ultimele săptămâni la casa părinților ei din Devon, sub îngrijirea Seaton Hospice at Home.

Vedeta, căreia îi supraviețuiesc soțul Ben, fiica de un an Opal, fratele ei geamăn Tom, sora Claire, mama Catherine și tatăl Laurence, a suferit mai multe operații în timpul luptei sale înainte de a muri tragic miercuri.

În postarea de pe GoFundMe, familia ei a scris: "Cu profundă tristețe anunțăm moartea lui Maddy Anholt, iubita noastră fiică, soră, soră, soră geamănă, prietenă, soție și mamă, care a părăsit această lume miercuri, 13 septembrie, la vârsta de 35 de ani.
 
”'Poate știți că la scurt timp după nașterea fiicei sale incredibile Opal anul trecut, Maddy a fost diagnosticată cu o formă rară și agresivă de cancer cerebral.

A făcut față operației și tratamentului care a urmat cu o grație și un curaj uimitor, fiind însoțită la fiecare pas de familia ei și de soțul ei devotat, Ben.
 
Și-a petrecut ultimele săptămâni la casa părinților ei, Sunflower House, scăldată în dragoste și calm și cu sunetele naturii în jur.

În scurta ei viață, Maddy a realizat atât de multe. A fost alergătoare de maraton, autoare, vorbitoare, actriță și ambasadoare pentru Women's Aid.

Cartea ei de debut a fost publicată în 2022, iar prima ei carte de ficțiune va fi publicată în curând. Ca actriță, a apărut în sitcom-uri pentru BBC, ITV și Channel 4, în timp ce ca speaker a condus numeroase masterclass-uri, inclusiv pentru The Guardian.

Suntem copleșiți de recunoștință față de numeroșii prieteni care ne-au susținut cu dragostea și rugăciunile lor în această perioadă dificilă, precum și față de nenumăratele asistente medicale, medici și NHS în ansamblu, care au tratat-o cu o demnitate și compasiune de nezdruncinat.

În mod special, am dori să mulțumim echipei magnifice de la Seaton Hospice at Home, care reprezintă întruchiparea empatiei, profesionalismului și iubirii.

Vă rugăm să nu trimiteți flori, dar dacă vă simțiți mișcați să faceți o mică donație, această strângere de fonduri a fost înființată pentru a o întreține pe fiica lui Maddy, Opal, în vârstă de un an.

Alternativ, ați putea lua în considerare o contribuție la organizația caritabilă preferată a lui Maddy, Women's Aid.

Maddy a fost o apărătoare puternică a drepturilor femeilor și, la publicarea cărții sale de debut, a fost invitată să devină ambasador al organizației Women's Aid, lucru pe care l-a îndeplinit cu energia și umorul caracteristice”, se arată în postarea de pe GoFund.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews