ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Camelia Smicală scrie pe Facebook că decizia de a i se lua copiii acum patru ani s-a luat pe baza unui FALS DOVEDIT făcut de șefa departamentului local de protecția copilului, care este pasibilă de închisoare. Aceasta nu a fost trasă la răspundere, nici nu și-a îndreptat greșeala, iar copiii au rămas în centre, scrie stiripentruviată.ro.

Este o schemă de crimă organizată: corupție prin care justiția și administrația se spală reciproc una pe cealaltă. Afacerea cu îngrijirea copiilor este un enorm decont făcut de statul finlandez către furniorii privați de servicii.

Iată ce a scris Camelia Smicală, adăugând că dovezile au fost trimise și la Ministerul Afacerilor Externe din România:
 
„Încă de la început Socialul a avut un comportament discriminator, m-au umilit, mi-au refuzat în scris translator, au acționat ilegal. În plus, șefa de la Social a fost găsită vinovată de fals și uz de fals, fiind prinsă cu minciuna inclusiv la tribunal. Cu toate acestea, poliția și procurorul nu o trimit în judecată și nu este condamnată conform legii (închisoare până la 2 ani) invocând faptul că aceasta și-ar fi cerut scuze pentru aceasta.

Nu numai că această individă nu a fost pedepsită dar nici măcar nu a fost obligată să modifice conform realității aberațiile și minciunile scrise în documente. Ca urmare, aceste minciuni (dovedite și recunoscute a fi minciuni) stau la baza deciziilor Socialului și în ziua de azi.

Toate documentele, inclusiv ancheta poliției și a procuraturii au fost trimise către ambasador și MAE.”
 
Duminică, pe Faebook, a fost distribuit un live de la Flash-mobul făcut de românii din Stuttgart, Germania, pentru copiii Cameliei Smicală, acțiune în  semn de solidaritate cu cazul româncei care se luptă de 4 ani cu statul finlandez să-și recupereze copiii. 
 
De asemenea, sâmbătă, la Biserica „Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan” din Cachan, în regiunea Paris, a avut loc un concert de colinde dedicat familiei Smicală. Colindătorii au cântat în timp ce pe peretele adiacent erau proiectate imagini ale copiilor medicului Camelia Smicală și mesaje de solidaritate cu ei.
 
 
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews