ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a declarat că familia Alexandrei a reușit să strângă o echipă de investigatori independenți, formată din foști oameni din Poliție, Parchete și Servicii Secrete, echipă ce ar urma să ajute ancheta oficială în cazul dramei de la Caracal.  Demersurile pentru a afla adevărul despre dispariția Alexandrei nu se opresc aici. Alexandru Cumpănașu a anunțat că  depune luni la Parchetul General mai multe documente care ar arăta legăturile de la nivel înalt, pe care Dincă le-ar fi avut cu persoane influente din Caracal

„Lucrez la realizarea unei echipe independente de investigatori, oameni care au lucrat în Parchete, în Poliție, în cadrul serviciilor de informații. Vor respecta legea, vor acționa în cadrul lega, orice informație pe care le vor afla le vor face publice.Este o echipă care va ajuta anchetaorii și ancheta”, a spus Alexandru Cumpănașu.
„Gheorghe Dincă s-a simțit în siguranță în toți acești ani, pentru că avea acest cerc de apropiați, care erau influenți la nivel local și nu numai”.

Alexandru Cumpănașu a spus că din informațiile unei persoane care i-a trimis o mărturie, Dincă se cunoaște cu oamenii influenți din Caracal de cel puțin 20 de ani.

„Martorul vorbește despre relațiile pe care Gheorghe Dincă le avea . Este un martor incredibi, deși am dreptul la rezervă. O să-l cunoașteți la un moment dat. Este o persoană destul de cunoscută, este o persoană cu cel puțin o experiență de 30 de ani în presă și cunoaște anturajul lui Dincă de 45 de ani, de când acesta era în liceu”, a spus Alexandru Cumpănașu, potrivit antena3.ro.