ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


O serie de e-mailuri găsite în laptopul lui Hunter Biden, dintre care o parte au fost obținute de LifeSiteNews, arată o legătură deosebit de apropiată între fiul lui Joe Biden și asociații lui chinezi.

Tot mai multe dovezi dintr-un laptop care, potrivit surselor, a aparținut lui Hunter Biden indică faptul că acesta ar fi ajutat spionajul chinez prin afacerile sale și printr-o activitate legată de tatăl său, pe atunci vicepreședintele Joe Biden. E-mailurile găsite pe hardul laptopului demonstrează o relație foarte apropiată între Biden cel tânăr și asociații lui chinezi, dar și breșe grave de securitate în care sunt implicați oficiali americani de top și pe care Hunter Biden pare să le fi facilitat.

LifeSiteNews a obținut fișierele de pe laptop de la Jack Maxey, fost co-moderator al show-ului lui Steve Banon, „War Room”, și una dintre primele persoane care au accesat acel hard. Maxey a publicat câteva e-mailuri pe contul lui de Twitter, care a fot suspendat recent. Conținutul acelui laptop abandonat a fost descoperit prima dată în 2019, la un service din apropierea casei lui Biden din Delaware și a fost confirmat de Tony Bobulinski, un fost partener de afaceri al lui Biden. Cel puțin un e-mail-cheie a fost validat de experți în securitate cibernetică, potrivit publicației the Daily Caller. Mai mulți oficiali federali au semnalat, de asemenea, că laptopul este autentic.

Printre e-mailurile de pe hard este și unul trimis de Hunter Biden unor colegi chinezi în februarie 2015, în timpul vicepreședinției tatălui său, în care se discuta despre „un angajat BHR propus să fie găzduit aici în Washington D.C.” BHR se referă la Bohai Harvest Reserve Partners, un fond de investiții pe care Hunter Biden l-a creat în 2013 împreună cu niște societăți chineze susținute de stat. Înainte de formarea BHR, care a primit sprijin considerabil din partea băncii centrale chineze, acesta nu a avut mare succes în afaceri.

„Cred că toți simțim că este important să avem pe cineva la acest nivel angajat cu normă întreagă, să ajute la coordonarea Echipelor Americane pentru informații și comunicare de la și către Beijing”, spune mesajul. „Aceasta ar include monitorizarea tuturor acordurilor și consultanță privind zonele unde Echipa Americană poate aduce îmbunătățiri, precum și informarea Echipei din Beijing în legătură cu atragerea de fonduri și cu alte activități.”

Angajatul chinez ar avea acces la rapoartele de cheltuieli ale lui Hunter Biden și ale partenerilor săi americani și responsabilitate privind „orice alte cerințe ‘de raportare’” sau îndatoriri „importante”, continuă e-mailul, adăugându-se că biroul noului angajat ar fi conectat la birourile firmei Rosemont Seneca Partners, parteneră BHR, condusă de Biden și Christopher Heinz, fiul vitreg al secretarului de stat american John Kerry.
 

„Am vrea să avem această persoană angajată și la birou începând cu 1 martie. După ce se aclimatizează aici (aproximativ 10 zile), el sau ea va călători în China pentru a petrece 30 de zile cu echipa BHR din Beijing”, scrie în e-mail. 

Asociații lui Hunter Biden au primit sugestiile cu bucurie. „Suntem total de acord cu ideile tale”, a răspuns Jason Zhu de la BHR.

„Considerăm că aranjamentul va fi de foarte mare ajutor pentru identificarea oportunităților de afaceri și pentru atragerea de fonduri în SUA. Bugetul este acceptabil pentru noi, dar persoana pe care vrem să o angajăm trebuie să fie fluentă atât în engleză, cât și în chineză, astfel încât să fie eficientă pentru comunicarea noastră”, a continuat el. 

„Îl forțează să angajeze un american de origine chineză, de încredere pentru Beijing. Ea primește un birou lângă biroul lui, cu intrare separată de afară”, a spus Jack Maxey într-un interviu recent cu Eric Metaxas.

„Ea este numită ca noul director de comunicare pentru Beijing, și ce fac cu ea după ce o aduc?” Este trimisă imediat la o instruire de câteva săptămâni în comunicare,” a adăgat el. „Și ea ce trebuie să facă? Să învețe cum să folosească Zoom?” Să învețe să folosească e-mailul? Nu, învață cum să comunice sub acoperire chestiuni de spionaj în beneficiul chinezilor.” 

Accesul imediat la Biden și Heinz ar fi fost mană cerească pentru amplele eforturi de spionaj ale Chinei. Potrivit e-mailurilor obținute de LifeSite, Hunter Biden și colegii lui de la Rosemont Seneca au fost în contact permanent cu oficiali de top ai administrației Obama, cu diplomați străini, lideri corporativi și civici și, desigur, cu vicepreședintele în funcție și cu familia lui. 
 
Hunter Biden pare să fi avut și numerele de telefon a zeci de congresmeni și secretari de stat, mulțumită unor apropiați ai tatălui său de la Casa Albă, după cum se poate vedea într-un e-mail primit de Hunter Biden de la asistenta lui Joe Biden, Kathy Chung, în mai 2015.

 
 
 
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews