Familia Luizei Melencu a lansat acuzații dure la adresa autorităților după declarațiile făcute vineri de procurorul-șef DIICOT, Felix Bănilă, în cazul Caracal. Nici unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, nu este mulțumit de informațiile prezentate de șeful DIICOT.

”Nu avem încredere în acel escroc: Luiza trăiește! Domnul Bănilă acoperă adevărații făptași, acei procurori care nu și-au făcut datoria sunt complici la crime. Noi pe 14 și Luiza nu a plecat benevol. A făcut foarte multe greșeli în afirmația sa. Noi la două ore, am sunat la 112, pe 14, nu pe 15. Să cerceteze și să pună presiune pe Dincă și pe cei care nu și-au făcut datoria”, a declarat la Antena 3 bunicul Luizei.

Și Alexandru Cumpănașu a comentat declarațiile făcute de procurorul-șef DIICOT, Felix Bănilă. Unchiul Alexandrei are convingerea că nu s-au făcut demersuri importante în cazul anchetei de la Caracal.

„Din punctul meu de vedere este strigător la cer așa ceva! Nu se poate așa ceva, după opt săptămâni. Nu s-a ajuns încă la Alexandra. Acum Dincă este interogat, nu știu pentru a câta oară despre Luiza, despre această fată minunată, așa cum este și Alexandra. A fost audiat 12 ore. S-a oprit și se reia luni această audiere, tot despre Luiza. Dincă și-a schimbat declarațiile în această perioadă'', a spus unchiul Alexandrei Măceșanu.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews