ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și ASR Principele Radu se vor afla, de Crăciun și Anul Nou, la Săvârșin, alături de toate cele patru surori ale Majestății Sale, informează Biroul de Presă al Casei Majestății Sale într-un comunicat transmis sâmbătă AGERPRES.

Familia Regală va participa, în dimineața zilei de 26 decembrie, la ora 11,00, la slujba din a doua zi de Crăciun, la biserica ortodoxă din comună, menționează sursa citată.

„Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și ASR Principele Radu se vor afla la Săvârșin de Crăciun și Anul Nou. Toate cele patru surori ale Majestății Sale au dorit să fie la castel, alături de Custodele Coroanei, în acest final de an marcat de marea suferință a pierderii tatălui lor, Regele Mihai", precizează Casa Regală.

Familia Regală nu va putea primi colindători la Castelul Regal, fiind perioada de doliu, excepție făcând Dubașii din Săvârșin.

„Cu mare părere de rău, fiind în perioada de mare doliu, Familia Regală nu va putea primi, ca în anii precedenți, colindătorii la Castelul Regal. Singura excepție vor fi Dubașii din Săvârșin, care vor fi așteptați, ca în fiecare an, la ora 12,00, în ziua de Ajun (24 decembrie 2017), în piața cu fântână din incinta Satului Regal. Dubașii nu vor cânta urările strămoșești, ci vor păstra un moment de reculegere în memoria Majestății Sale Defuncte Regele Mihai I, în prezența Familiei Regale”, menționează Casa Regală.

La intrarea pe Domeniul Regal Săvârșin, cartea de condoleanțe rămâne în continuare deschisă, chiar și în zilele de Crăciun, alături de portretul Regelui Mihai I și de o candelă aprinsă, până la împlinirea celor 40 de zile de mare doliu, mai arată sursa citată. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews