ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews scria în urmă cu aproximativ o lună că, în timp ce Celine Dion se pregătea pentru premiera din 5 noiembrie a noului său spectacol în frumosul și noul Resorts World Theatre din Las Vegas, simptome medicale neprevăzute au obligat-o pe cântăreață să amâne premiera și să anuleze spectacolele programate între 5 și 20 noiembrie 2021 și între 19 ianuarie și 5 februarie 2022, după ce s-a confruntat cu spasme musculare severe și persistente care o împiedică să cânte.

 
Acum, o rudă a cântăreței a ieșit în față cu noi declarații despre starea de sănătate a lui Celine Dion: 

„Nu mai poate să se ridice din pat, să se miște sau să meargă. Suferă de dureri la gambe și la picioare, care o paralizează. Este foarte slăbită și a pierdut mult în greutate. O boală care ar putea necesita o convalescență îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât era prevăzut”

Și sora cântăreței a făcut declarații despre starea de sănătate a lui Celine Dion:

„Ce se întâmplă cu ea este trist. Dar nu este grav, altfel mi-ar fi spus. Celine are mereu încredere în mine și îmi cere sfaturi când ceva nu este în regulă. Este bine dispusă și este înconjurată de familia noastră”, a spus ea, citată de RomâniaTV.

Celine Dion era vaccinată Covid, conform informațiilor de AICI, ne amintește un cititor ActiveNews. Totodată, într-o declarație, Céline Dion se arăta încântată de apariția vaccinurilor anti-COVID pe piață: ”vaccinurile sunt pe drum, iar asta este minunat”. Vedeta a promis că se va întâlni cu fanii săi "în 2022". "Vom recupera timpul pierdut, vă promit", spunea cântăreața, însă, simptomele medicale neprevăzute i-au dat peste cap planurile.