ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fanii useristei Clotilde Armand, posibilă viitoare primăriță la Sectorul 1, au arătat, din nou, ce pot. Într-o postare pe contul de Facebook al Clotildei, jurnalistul Ionuț Tudorică, redactor-șef adjunct la Economica.net,  pune o întrebare legată de prezența oamenilor de la USR, și doar de la USR, în încăperea cu sacii cu voturi, spunând că vrea să găsească explicații la filmarea care i se pare dubioasă. Mai mult, el îi transmite franțuzoaicei că a votat cu USR
 
În replică, un fan înfocat al useristei îi răspunde cu următoarea postare: ”Ai grijă cu familia mea, ca să nu ne căutăm prin București și să-ți înfig o țeavă în gât, ca să-ți vezi propriul sânge cum curge”.

Jurnalistul Mirel Curea, redactor-șef adjunct la Evenimentul Zilei, a verificat informația cu Ionuț Tudorică și acesta i-a confirmat dialogul halucinant.
 
Este încă o dovadă cum bolșevismul USR-ist a infestat mințile unor români aparent normali.