ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce-au făcut voluntarii noștri în ultimele ore?

Nimic deosebit...

Au ajutat 247 de mame cu cele de folos, au dus la casele înghețate vreo 11 mașini de leme, au ajutat copiii de la CEDC să încheie un prim semestru cu note de zece, au cărat cu spatele sau cu căruța materialele pentru finisaje la casa lui Ghiță și la casa Bircăi, au lucrat la amenajarea cabinetului de recuperare a copiilor bolnăviori, au aprovizionat și consiliat mame bolnave de cancer și copii suferinzi de leucemie, au mutat o mamă singură cu patru copii la casă nouă și tot așa.

Mai vreți să știți? Gata, nu vă dăm chiar totul din casă! Mai este și mâine o zi.

Să vă ocrotească Sfinții Trei Ierarhi, Vasile cel Mare, Grigorie Teologul și Ioan Gura de Aur!

Știți ce ne ajută cu adevărat, atunci când frigul, ploaia și noroaiele ne stau în cale iar mulții cai putere se împotmolesc?

Dragostea și jertfelnicia dumneavoastră față de mulții prunci ca ai Paraschevei, la care se adaugă, atunci când nu mai ai nici o speranță, din mila lui Dumnezeu, omenia lui nea Mitică și a multor oameni care sar în ajutor și te scot cu adevărat din mocirlă.

Domnul Iisus Hristos să vă ocrotească!

Completează AICI un formular 230 și ajută-ne să învingem foamea, frigul, ploaia și noroaiele!

Iar pentru ca misiunea noastră să ajungă cât mai departe, vă invităm să vă abonați la canalul nostru YouTube.