ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nicole Schwab, fiica lui Klaus Schwab, dar și director fondator al Forumului tinerilor lideri globali, co-fondator al EDGE Certified Foundation, co-președinte al departamentului Nature-Based Solutions și membră a Comitetului Executiv al Forumului Economic Mondial, fiind prezentă, în iunie 2020, la o masă rotundă a organizației InTent despre „Tranziția Verde Globală”, a vorbit despre Marea Resetare și despre o „nouă umanitate”, pe care a numit-o „generația restaurării”, și a avertizat că „vor urma șocuri”, amintește publicația The Exposé.

„Revin la această schimbare de mentalitate a generației restaurării. Ne putem vedea pe noi înșine ca oameni - adică, ați vorbit despre o nouă umanitate... Ne putem, oare, vedea ca pe o generație a restaurării?”

„Sunt încrezătoare că este posibil, dar cred că va fi nevoie de multă voință, atât politică, cât și din partea actorilor mediului de afaceri, de a renunța la modul obișnuit de a face afaceri... Și este vorba despre risc, despre risc și despre reziliență, pentru că șocurile care vor veni vor fi și mai dure dacă nu acționăm acum.” VIDEO: