ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit CDC, 58,5 % din populația SUA este complet vaccinată, ceea ce înseamnă că peste 60 de milioane de persoane nu sunt încă vaccinate. Dar, în timp ce oficialii din domeniul sănătății avertizează că cei nevaccinați ar fi mai mai expuși riscului în acest moment, unii experți spun acum că și persoanele vaccinate ar trebui să fie în alertă maximă, potrivit Yahoo News.

Pe 12 noiembrie, Anthony Fauci a participat la podcastul The Daily al The New York Times pentru a discuta despre starea actuală a coronavirusului în SUA. Potrivit lui Fauci, oficialii încep acum să observe o oarecare scădere a imunității atât împotriva infecției, cât și a spitalizării, la câteva luni după vaccinarea inițială. Expertul în boli infecțioase a arătat spre datele primite din Israel, care, a precizat el, tinde să fie cu aproximativ o lună sau o lună și jumătate înaintea noastră în ceea ce privește epidemia.

"Ei observă o scădere a imunității nu numai împotriva infecției, ci și în spitalizare și, într-o anumită măsură, față de moarte, care începe să implice acum toate grupele de vârstă. Nu este vorba doar de persoanele în vârstă", a declarat Fauci. "Se diminuează până la punctul în care vedeți din ce în ce mai mulți oameni care fac infecții și tot mai mulți dintre cei care fac infecții ajung la spital", a declarat Fauci, promovând ca soluție vaccinul de rapel, în ciuda propriilor sale avertismente.