ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O investigație recentă a revistei Forbes arată modul în care Dr. Anthony Fauci a devenit cel mai bine plătit angajat federal, cu un salariu anual semnificativ mai mare decât cel al președintelui Statelor Unite, potrivit The Defender.

Potrivit Forbes, cu un salariu de 432.312 dolari în 2020, Fauci l-a depășit nu doar pe președintele SUA (400.000 de dolari), ci și pe generalii cu patru stele din armată (282.000 de dolari) și aproximativ 4,3 milioane de alți angajați federali. 

Cum? Fauci a primit creșteri salariale abrupte de-a lungul anilor pentru cercetările pe care le-a supervizat în domeniul bioapărării sau, după cum a spus Forbes, "Fauci a fost plătit pentru a preveni pandemiile".

Documentele obținute de OpenTheBooks.com prin intermediul unor cereri în baza Freedom of Information Act arată că "ajustarea permanentă a salariului" lui Fauci a fost reportată până în 2020. 

Potrivit documentelor, majorarea salarială a lui Fauci a fost pentru a-l "compensa în mod corespunzător pentru nivelul de responsabilitate... în special în ceea ce privește munca sa în activitățile de cercetare în domeniul bioapărării".