ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce toate Statele Unite se aflau sub mandatele totalitariste, așa-numiții "experți" de top din Covid-19 câștigau sute de milioane de dolari pe seama pandemiei, notează publicația Townhall.

Conform înregistrărilor, fostul director al NIH, Dr. Francis Collins, și fostul director al NIAID, Dr. Anthony Fauci, au obținut profituri uriașe din cecurile de redevențe în timpul pandemiei alimentate de COVID. În același timp, mii de oameni se luptau să pună mâncare pe masă. 

OpenTheBooks, o organizație pentru transparență, a publicat recent peste 1.500 de înregistrări nedeclarate care dezvăluie că liderii Institutului Național de Sănătate al țării și ai Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase au profitat de pe urma virusului care a ucis mii de oameni. 

În plus, Fauci a finanțat Institutul de Virusologie din Wuhan pentru a cerceta Coronavirusul.

Documentele arată că Collins și Fauci au primit 58 de redevențe pentru a permite companiilor să folosească vaccinurile lor COVID-19, care, în schimb, a fost dezvoltat cu fonduri de la contribuabilii americani de către firme farmaceutice private.

Deci, cu alte cuvinte, pandemia de Covid a fost o mare strategie pentru ca guvernul să se îmbogățească rapid. 

Prin intermediul Freedom of Information Act (FOIA), au fost înregistrate 56.000 de tranzacții, în valoare totală de peste 325 de milioane de dolari puse în bancă de către "experți".

"NIH refuză în continuare să divulge în mod voluntar numele oamenilor de știință care primesc redevențe și de la ce companii în perioada 2010-2016, 27.000 de plăți de redevențe au fost plătite către 1800 de angajați ai NIH", a declarat senatorul Rand Paul (R-KY). "Noi știm că. Nu pentru că ne-ați spus, ci pentru că v-am forțat să ne spuneți prin intermediul Freedom of Information Act".

Între 2010 și 2021, Fauci a primit 37 de plăți de la trei entități, inclusiv 15 de la Santa Cruz Biotechnology- care ocupă locul cinci în ceea ce privește plățile de redevențe. Fauci a primit, de asemenea, 14 de la Ancell Corp. și opt de la Chiron Corp. care a fost ulterior cumpărată de Novartis, ceea ce a permis companiei să obțină fonduri semnificative de la NIH. 

Potrivit OpenTheBooks, numele și numerele de licență pentru fiecare plată lipsesc din înregistrări - date pe care NIH le-a reținut inițial, dar care au fost ulterior forțate să le facă publice de o instanță. Aceste informații sunt esențiale pentru a ști dacă au existat potențiale conflicte de interese. 

Înregistrările arată, de asemenea, că Fauci, cel mai bine plătit lucrător federal, cu un salariu de 480.000 de dolari în 2022, nu și-a donat drepturile de autor în scopuri caritabile, așa cum a promis.
 
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews