ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Imediat după ce Agenția americană a Medicamentului a dat aprobare totală vaccinului de la Pfizer, Anthony Fauci a lansat la CNN o campanie agresivă pentru obligativitatea vaccinării generale.

Fauci a declarat:

„A existat un sondaj care arăta că circa 30% dintre persoane, care nu sunt anti-vaccin, așteptau să se emită ceea ce considerau că este adevărata pecete de aprobare, pe care am obținut-o astăzi pentru produsul Pfizer.”

Și el a continuat:

„Iar cei 30% spun că, atunci când acest lucru se va întâmpla, se vor simți foarte, foarte confortabil să fie vaccinați. Așadar, acum, vorbim despre 30%. Sper că vor respecta ceea ce indica sondajul.”

Fauci s-a arătat entuziasmat de capacitatea acestor 30% de a influența întreaga societate să se vaccineze:

„Ei vor crea un mare imbold și o mare susținere pentru numeroase instituții, organizații și locuri de muncă de a impune obligativitatea (vaccinării), iar acestea ar putea fi colegii, universități, armata, organizații care au mulți angajați. Unele dintre marile corporații vor spune: «Dacă vrei să lucrezi cu noi fizic, trebuie să vii aici și să te vaccinezi».”

Fauci a respins ideea că Libertatea ar putea fi un argument care să împiedice obligativitatea vaccinării.

„Respect libertatea oamenilor, însă atunci când e vorba de o criză de sănătate publică prin care trecem de un an și jumătate, a venit momentul. Gata. Ajunge. Trebuie să-i vaccinăm pe oameni!”

Și doctorul a adăugat:

„Dacă tot tărăgănăm lucrurile fără să vaccinăm persoanele care trebuie să fie vaccinate, situația ar putea continua, ducând la apariția unei alte tulpini care ar putea complica lucrurile.”