ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase,  Anthony Fauci, a afirmat la CNN că susține obligativitatea vaccinării, potrivit InfoWars.

Întrebat duminică de prezentatorul emisiunii "State of the Union", Jake Tapper, dacă ordinele obligatorii de vaccinare pentru americani sunt o idee bună, Fauci a spus că este "în favoarea acestui lucru".

"Am fost de această părere, și rămân de această părere, că eu cred că la nivel local, Jake, ar trebui să existe mai multe ordine. Chiar ar trebui să existe", a răspuns Fauci.

"Vorbim despre situații de viață și de moarte. Am pierdut deja 600.000 de americani și încă mai pierdem oameni. Au fost 4 milioane de decese în întreaga lume. Aceasta este o chestiune serioasă. Așa că sunt în favoarea acestui lucru".

Fauci a insistat asupra faptului că vaccinurile sunt eficiente și sigure, în ciuda faptului că FDA a acordat doar autorizația de utilizare de urgență a vaccinului, despre care Fauci a afirmat că este la fel de "bună ca și cum ar fi fost aprobată oficial".

"Unul dintre lucrurile care se vor întâmpla, și cred că ezitarea la nivel local de a face vaccinul se datorează faptului că că vaccinurile nu au fost aprobate oficial în totalitate”. 

Fauci a avertizat, de asemenea, în mod amenințător că, odată ce FDA va da aprobarea finală a vaccinurilor COVID-19, vor începe să intre în vigoare ordinele de obligativitate a vaccinării.

"Nu s-a făcut încă, deoarece FDA trebuie să facă anumite lucruri. Dar este ca și făcut. Așa că oamenii ar trebui să înțeleagă cu adevărat acest lucru", a declarat Fauci.

"Dar ei așteaptă acum până când vor obține o aprobare oficială înainte. Și cred că atunci când veți vedea aprobarea oficială, veți vedea mult mai multe ordine de obligativitate”, a adăugat el.

Remarcile lui Fauci vin în contextul în care administrația Biden a anunțat că va desfășura o campanie amplă pentru vaccinul COVID, prin care se va merge din ușă în ușă în toată țara pentru a-i constrânge pe americani să se vaccineze.