ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Moș Crăciun este gata de treabă și va putea aduce în siguranță cadouri copiilor care au fost cuminți, a dat asigurări imunologul Anthony Fauci,”domnul COVID-19″ de la Casa Albă, care s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Moș împotriva noului coronavirus, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Directorul Institutului național pentru alergii și boli infecțioase și personalitatea științifică a pandemiei cea mai cunoscută în acest moment în SUA, Anthony Fauci a declarat sâmbătă că l-a vaccinat personal pe Moșul cu barbă albă.


„M-am ocupat de asta pentru voi pentru că mi-era teamă că veți fi nemulțumiți”, a spus el, răspunzând la întrebările copiilor îngrijorați dintr-o emisiune TV adresată familiilor care doreau să afle dacă Moș Crăciun va putea intra în siguranță în casele americanilor pe 25 decembrie.
 
„Am făcut călătoria la Polul Nord, m-am dus acolo și l-am vaccinat eu însumi pe Moș Crăciun. I-am măsurat nivelul de imunitate și este pregătit să plece”, le-a explicat copiilor Anthony Fauci.
 
„Poate coborî pe horn, poate lăsa cadourile … nu aveți de ce să vă temeți”, a asigurat el.
 
Medicul Anthony Fauci le-a cerut în această săptămână lui Mike Pence, președintelui în exercițiu Donald Trump si lui Joe Biden să se vaccineze cât mai curând posibil, din motive de securitate.

Casa Albă a anunțat, totuși, că Donald Trump se va vaccina atunci când medicii săi vor decide că e necesar.