ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fauci a declarat marți, în cadrul emisiunii "The Beat" de pe MSNB că membrii familiilor nevaccinate ar trebui să fie rugați să nu participe la reuniunile de Crăciun din acest an datorită răspândirii variantei Omicron, relatează Breitbart.

Prezentatoarea Alicia Menende:  "Dr. Fauci, știți foarte bine că există oameni care decid dacă se vor urca în avioane pentru a fi alături de familiile lor de sărbători. Care este sfatul dumneavoastră?".

Fauci: "Cu siguranță, orice fel de călătorie crește riscul. Dacă sunteți atenți și prudenți, iar călătoriile pe care le considerați importante, călătorii necesare, cum ar fi să vedeți un membru al familiei pe care nu l-ați mai văzut de mult timp, dacă sunteți vaccinat și cu vaccinuri de rapel, iar persoanele pe care le vizitați sunt vaccinate și cu vaccinuri de rapel. Poți să te urci în avion și să călătorești, atât timp cât ești foarte prudent la aeroport și porți o mască”.

Menendez: "Dacă cineva din familia ta nu este vaccinat, ar trebui să îi ceri să nu se prezinte?".

Fauci: "Da, aș face acest lucru. Cred că avem de-a face cu o situație suficient de serioasă în acest moment încât, dacă există o persoană nevaccinată, i-aș spune: "Îmi pare foarte rău, dar nu de data aceasta, poate altă dată când totul se va termina".
 
VIDEO: