ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce opinia publică mondială a luat cunoștință de conținutul halucinant al e-mail-urilor lui Anthony Fauci, Tucker Carlson l-a acuzat pe medicul șef de la Casa Albă că a mințit în repetate rânduri sub jurământ și, deci, trebuie să fie anchetat. 

„Dr. Fauci nu este decât încă un birocrat mincinos… Încă de la început, Tony Fauci s-a temut că publicul va înțelege că epidemia COVID își are originea în Institutul de Virusologie din Wuhan”, a spus Carlson, numind e-mail-urile date publicității recent „o comoară”.

„De ce era îngrijorat Fauci că americanii vor înțelege acest lucru? Poate pentru că era conștient că a finanțat experimentele de creștere a agresivității virușilor la același laborator.”

Și ziaristul de la Fox News a continuat:

„E-mail-urile dovedesc că Fauci a mințit despre acest lucru în timp ce se afla sub jurământ.”

Carlson a dat ca exemplu e-mail-ul scris de un imunolog pe nume Christian Andersen, în care îl avertiza pe Fauci încă de la începutul pandemiei că, potrivit cercetările făcute de echipa sa, rezultă că virusul „pare fabricat”.

Carlson a subliniat și faptul că Fauci a atașat un fișier PDF cu titlul „Baric, Shi et al – Nature Medicine – Creșterea agresivității SARS.pdf” la un e-mail pe care l-a trimis adjunctului său, Hugh Auchincloss.

„Baric din atașament este Ralph Baric, un virusolog din Statele Unite care colaborează cu Institutul de Virusologie din Wuhan”, a explicat Carlson, adăugând că „Baric a lucrat cu o femeie, dr. Shi Zhengli – cunoscută ca «Doamna Liliac», deoarece manipulează coronaviruși care infectează liliecii.”

Ziaristul a observat că, atunci când senatorul Rand Paul l-a întrebat pe Fauci, în timpul recentei audieri a acestuia, despre cercetările de creștere a agresivității virușilor de la Institutul din Wuhan, acesta a negat că ar ști ceva despre acest lucru.

„Pe scurt, asta seamănă foarte tare a sperjur”, a spus Carlson.

El a subliniat și faptul că minciunile lui Fauci au determinat companiile care dețin platformele sociale să cenzureze orice informație referitoare la teoria scăpării virusului din laborator, contribuind astfel la împiedicarea aflării adevărului.

Carlson s-a referit și la schimbul de e-mail-uri dintre Fauci și Peter Daszak, cel prin care institutul lui Fauci a finanțat laboratorul din Wuham și care apoi a participat la „investigația” Organizației Mondiale a Sănătății în China, și a fost folosit de Facebook pe post de „cenzor” al postărilor având ca subiect COVID-19.

„În mod ciudat, cea mai mare parte a e-mail-ului lui Daszak către Fauci a fost acoperită cu negru, în virtutea secțiunii (b)(7)(A) a FOIA - Legea accesului la informații. Această excepție de la publicare se aplică la: «date sau informații compilate în scopuri penale».”

„Se află Daszak și Fauci sub investigație penală? Putem doar să sperăm. Cu certitudine, o merită”, a conchis Carlson.

În ciuda dezvăluirilor bombă din e-mail-uri, invitat miercuri la postul de televiziune ultrastângist MSNBC, lui Fauci nu i s-a pus nici măcar o singură întrebare consistentă.

Dimpotrivă, realizatoarea emisiunii i-a spus lui Fauci că e-mail-urile îl prezintă într-o lumină pozitivă:

Iată de ce nimeni nu mai crede în presa corporatistă, din America și din lumea întreagă.